ΜΕΤΡΗΤΑ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier ACS COURRIER, SPEEDEX COURRIER ή ELTA COURRIER, όταν σας παραδώσει το δέμα σας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΜΕΤΡΗΤΑ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier ACS COURRIER, SPEEDEX COURRIER ή RED COURRIER, όταν σας παραδώσει το δέμα σας.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ EUROBANK

ΙΒΑΝ : GR1201401270127002002030048
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : SALON & BARBER SUPPLY Ο.Ε. / SALON & BARBER

Πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το oνοματεπώνυμό σας και ο αρ.παραγγελίας

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Σημείωση: Τα τραπεζικά έξοδα εφόσον υπάρξουν επιβαρύνουν τον καταθέτη.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover οποιασδήποτε τράπεζας

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.